YMPÄRISTÖN-
HOITOTUOTTEET

MT HT 550/36 Akkukäyttöisen Monitoimityökalun Pensasleikkuri

Vaihdettava lisälaite akkukäyttöiseen MT 36 Bp -monitoimityökalun käyttöyksikköön: kätevä MT HT 550/36 pensasleikkuri tarkkuutta vaativiin töihin korkealla pensaassa tai lähellä maata.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Erityisen korkeat pensasaidat tai lähellä maata sijaitsevat kasvustot ovat haaste monella tapaa. Kätevä MT HT 550/36 -pensasleikkuri on lisälaite akkukäyttöiseen MT 36 Bp -monitoimityökaluun, joka tekee näistä vaativista tehtävistä helpompaa. Vaihdettavassa lisälaitteessa on korkealaatuinen terä ja helppo kulman säätö, ja yhdessä ne takaavat parhaan, tarkan leikkaustuloksen.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»