YMPÄRISTÖN-
HOITOTUOTTEET

MT 36 Bp Akkukäyttöinen Monitoimityökalun Käyttöyksikkö

MT 36 Bp on akkukäyttöinen monitoimityökalun käyttöyksikkö, johon voidaan kiinnittää erilaisia lisälaitteita, kuten pensas- tai oksaleikkurin.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Suorituskykyinen MT 36 Bp -akkukäyttöinen monitoimityökalumme tarjoaa sen minkä lupaa: nopea ja helppo lisälaitteen vaihto, kätevä ja turvallinen käsittely. Tämä kone on kehitetty monipuolisiin tehtäviin erilaisilla vaihdettavilla lisälaitteilla. Käyttöyksikössä on korkealaatuiset komponentit, kuten tehokas harjaton moottori ja kiinteä teräsakseli. Kone on päästötön, toimii erittäin tasaisesti sekä on melutasoltaan matala. Nämä ominaisuudet tekevät työskentelystä käyttäjälle helppoa, suojelevat ympäristöä ja vähentävät käyttö- ja ylläpitokustannuksia verrattuna bensiinikäyttöisiin työkaluihin.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»