YHDISTELMÄ­KONEET

B 90 R ADV DOSE BP PACK Yhdistelmäkone

Käyttömukavuudeltaan ja varustelultaan huippuluokkaa oleva kompakti yhdistelmäkone soveltuu perus- ja ylläpitosiivoukseen monenlaisissa kohteissa. Monipuolinen kone mahdollistaa lakaisun, pesun ja kuivauksen yhdellä ajolla.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Istuen ajettava yhdistelmäkone B 90 R on käyttömukavuudeltaan erinomainen ja siinä yhdistyvät helppokäyttöisyys, ketteryys ja monipuolisuus. Erttäin kompaktien ulkomittojen ja optimaalisen painojakauman ansiosta koneen ajettavuus on huippuluokkaa jopa ahtaammissakin tiloissa. Koneessa on helpot hallintalaitteet, Dose helppo ja tarkka pesuaineen annostelu ja Fact puhdistusohjelmat eri käyttökohteisiin. Telaharja - tai laikkakäyttöiset pesupäät voidaan valita 55,65 tai 75 cm levyisinä.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»