PÖLYNIMURIT

T 9/1 BP Akkukäyttöinen Pölynimuri

Äärimmäisen tehokas T 9/1 Bp akkukäyttöinen pölynimuri antaa vakuuttavan puhdistustuloksen aivan kuin verkkovirtakäyttöiset imurit. Hiljainen, vankka johdoton kone, jossa on paljon lisävarusteita.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Uusi T 9/1 Bp akkukäyttöinen pölynimuri yhdistää langattoman joustavuuden, verkkovirtakäyttöisen imurin tehoon ja puhdistus laatuun. Huipputehokas, litiumioniakku mahdollistaa 26 minuutin ajoajan (43 minuuttia eco!efficiency-tilassa) –riittävä aika tehopuhdistuslaitteelta. Tarvittaessa akku voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti milloin tahansa, niin että jopa pidennetyt työskentelyjaksot eivät ole poissuljettuja. Vankka ja hiljainen kone on suunniteltu erityisesti hotellien ja vähittäiskauppojen tarpeisiin ja sitä voidaan käyttää myös aikana, jolloin on jalankulkijoita. Akkukäyttöinen imuri sopii myös talotekniikan urakoitsijoille tai kuljetusliikkeille – esimerkiksi nopeaan ajoneuvojen välisiivoukseen. Varusteet ovat luonnollisesti vakiona mukana. Mukana tulee myös akku, pikalaturi ja repeämisen kestävä fleece-pölypussi, joka voi kerätä kaksi kertaa niin paljon likaa kuin perinteiset paperiset pölypussit.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»