Kärcher yhdistelmäkoneet

Kompakti - perässäkäveltävä - seisten ajettava - päältäajettava

Koneissa on useita eri vaihtoehtoja. Kärcher perässäkäveltävät ja päältä ajettavat yhdistelmäkoneet. Kärcherin yhdistelmäkoneet ovat ihanteellisia lattioiden hygieeniseen puhdistukseen ja hoitoon. Ne sopivat erilaisten lattiapintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen. Haastavista nurkista ja katveista aina suurten pinta-alojen taloudelliseen ja perusteelliseen puhdistukseen. Kaikkeen löytyy juuri oikea ratkaisu Kärcherin monipuolisesta konevalikoimasta.

Pitkä kokemus ja syvällinen osaaminen ammattikäyttöön mitoitettujen puhdistusratkaisujen kehittäjänä tekevät Kärcheristä alansa edelläkävijän. Lukuisten hyvin suunniteltujen ratkaisujen ansiosta Kärcher yhdistelmäkoneiden käyttäjäystävällinen tekniikka edustaa tätä päivää. Koneet ovat helppoja ja turvallisia käyttää, kiitos niiden viimeistellyn ergonomian ja havainnollisesti huomiovärillä merkittyjen selkeiden hallintalaitteiden. Koneiden monipuolisuus on aivan omaa luokkaansa. Laitteiden, varusteiden ja pesuaineiden täydellinen yhteensopivuus takaa parhaan mahdollisen toimivuuden ja puhdistustuloksen.

BR 30/4 C Adv Yhdistelmäkone

Erittäin pienikokoinen ja kevyt yhdistelmäkone tarjoaa hygieenisen vaihtoehdon manuaaliselle lattiapintojen puhdistukselle. Tehokas pesu ja kuivaus eteen- ja taakse päin.

BR 30/4 C Bp Pack Akkukäyttöinen Yhdistelmäkone

Erittäin pienikokoinen ja kevyt, akkukäyttöinen yhdistelmäkone tarjoaa hygieenisen vaihtoehdon manuaaliselle lattiapintojen puhdistukselle. Tehokas pesu ja kuivaus eteen- ja taakse päin.

BR 40/10 C Adv Yhdistelmäkone

BR 40/10 C on kompakti yhdistelmäkone 40 cm:n työleveydellä. Puhdas- ja likavesisäiliöt ovat tilavuudeltaan 10-litraiset. Advance-mallissa on siirtämistä helpottavat kuljetuspyörät ja säädettävä harjapaine.

BR 35/12 Bp Pack Yhdistelmäkone

Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12 C on ketterä, kevyt ja hiljainen. Ainutlaatuinen käyttömukavuus rattiohjauksen, kääntyvän pesupään ja nopeasti lataavan litium-ioni akun ansiosta.

BD 38/12 C Bp Pack Yhdistelmäkone

Käyttöominaisuuksiltaan ainutlaatuinen kompakti yhdistelmäkone. Auton ohjausta muistuttava hallinta tekee koneesta ketterän ja kevyen ohjattavan

BR 40/25 C Bp Pack Yhdistelmäkone

Ketterä, akkukäyttöinen yhdistelmäkone 40 sentin työleveydellä ja 1600 m²/h työsuorituksella. Tehokas ja taloudellinen ratkaisu 800 m² kokoisiin kohteisiin saakka.

BD 40/25 C Bp Pack Yhdistelmäkone

Ketterä, akkukäyttöinen yhdistelmäkone 40 sentin työleveydellä ja 1600 m²/h työsuorituksella. Tehokas ja taloudellinen ratkaisu 800 m² kokoisiin kohteisiin saakka.

B 40 C Bp Yhdistelmäkone

Perässäkäveltävä yhdistelmäkone

B 60 W Bp DOSE Yhdistelmäkone

Akkukäyttöinen yhdistelmäkone 60-litraisilla säiliöillä ja pesuaineen automaattisella DOSE-annostelujärjestelmällä. Helposti vaihdettava pesupää, säiliön pikatäyttö ja automaattihuuhtelu.

B 80 W Bp Pack DOSE Yhdistelmäkone

Perässäkäveltävä yhdistelmäkone

BR 55/40 RS Bp Yhdistelmäkone

Seisten ohjattavassa koneessa yhdistyvät perässäkäveltävän koneen ketteryys ja päältäajettavan työskentelynopeus.

BD 50/40 RS Bp Yhdistelmäkone

Seisten ohjattavassa koneessa yhdistyvät perässäkäveltävän koneen ketteryys ja päältäajettavan työskentelynopeus.

B 90 R Adv DOSE Bp Pack Yhdistelmäkone

Käyttömukavuudeltaan ja varustelultaan huippuluokkaa oleva kompakti yhdistelmäkone soveltuu perus- ja ylläpitosiivoukseen monenlaisissa kohteissa. Monipuolinen kone mahdollistaa lakaisun, pesun ja kuivauksen yhdellä ajolla.

B 150 R Yhdistelmäkone

Suuren työleveyden omaava päältäajettava yhdistelmäkone soveltuu ihanteellisesti myymälöiden, varastojen ja tuotantotilojen lattioiden puhdistamiseen.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *