Kärcher kotitaloustuotteet

Painepesuri - imuri - painehuuhtelukone - höyrypuhdistin - ikkunapesuri - pikalakaisin - lakaisukone - uppopumppu

Kattavasti vaihtoehtoja kärcher tuotteista kotitalouksille. Kärcher tunnetaan kautta maailman laadukkaista puhdistuslaitteista, jotka helpottavat arkisia askareita kotona ja puutarhassa. Hyvä huolenpito ja puhtaus parantavat viihtyvyyttä ja nostavat elinympäristön arvoa. Laadukkaat painepesurit, ikkunapesurit, höyrypesurit, imurit ja paljon muuta.

K 7 Full Control Premium Painepesuri

Uudet Full Control -painepesurit Kärcheriltä auttavat valitsemaan oikean voimakkuuden eri pinnoille. Innovatiivinen uusi LED-näyttö kertoo millä paineella olet pesemässä. Tämän ansiosta teet parasta mahdollista jälkeä kotisi puhdistuskohteissa.

K 2 Premium Home Painepesuri

Kompakti pyörillä varustettu painepesuri on kevyt liikutella ja vie vähän säilytystilaa. Terassin puhdistusvarustus mukana.

K 4 Premium Painepesuri

Painepesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Letkukela helpottaa käyttöä. Kätevä pesuri monipuoliseen käyttöön.

K 5 Premium Painepesuri

Taloudellisella ja pitkäikäisellä, vesijäähdytteisellä moottorilla varustettu painepesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Letkukela auttaa pitämään korkeapaineletkun järjestyksessä.

K 7 Premium Painepesuri

Tehokas painepesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pesurissa on taloudellinen ja pitkäikäinen vesijäähdytetty moottori. Letkukela auttaa pitämään paineletkun järjestyksessä.

G 4.10 M Painepesuri

Sähköstä riippumaton kompakti polttomoottorikäyttöinen painepesuri.

G 7.10 M Painepesuri

Polttomoottorikäyttöinen painepesuri

WD 3 P Veden- ja pölynimuri

Tehokas ja energiapihi WD 3 -imuri 17 litraisella säiliöllä, patruunasuodattimella ja suulakkeilla. Sisältää pistorasian sähkötyökalulle.

DS 5.800 Pölynimuri vesisuodattimella

Modernin vesisuodattimen ansiosta DS 5.800 suodattaa 99,99% ilmassa olevasta pölystä ja takaa poistoilman puhtauden.

SE 5.100 Plus Pesevä imuri

Monipuolinen ja tehokas tekstiilipesuri. Sopii tekstiili- ja kovien pintojen puhdistamiseen.

SC 1 Höyrypuhdistin Lattiavarustuksella

SC 1 on näppärä joka kodin höyrypuhdistin. Se on nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä puhdistusaskareita varten. Lattiavarusteiden kanssa se toimii höyrymoppina.

SC 2 Höyrypuhdistin

SC 2 on luotettava höyrypesuri peruskäyttöön. Höyry puhdistaa kodin kovat pinnat hygieenisesti ilman kemikaaleja. Comfort-lattiasuutin kohentaa käyttömukavuutta ja tekee tarkkaa jälkeä.

SC 4 Höyrypuhdistin

SC 4 - Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Laitteessa jatkuvatäyttöinen vesisäiliö joka mahdollistaa pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä.

SC 5 Höyrypuhdistin

SC 5 on malliston tehokkain höyrypuhdistin 4,2 barin höyrypaineella, höyryn kosteuden säädöllä ja tuplasäiliöllä. SC 5 sopii käyttäjälle, joka arvostaa tehoa ja monipuolisia toimintoja. Laitteessa jatkuvatäyttöinen vesisäiliö, joka mahdollistaa pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä.

SV 7 Imuroiva Höyrypuhdistin

Höyrypuhdistus, imurointi ja kuivaus yhdellä vedolla. Kärcher SV 7 imevä höyrypuhdistin on monikäyttöinen jokakodin tehopakkaus.

WV 2 Plus Ikkunanpesuri

Akkukäyttöinen WV 2 Plus Ikkunanpesuri nopeaan ja vaivattomaan ikkunanpesuun. Kirkkaan puhdas lopputulos, ilman raitoja ja valuvaa vettä.

WV 5 Plus Ikkunanpesuri

WV 5 on edeltäjiään kevyempi ja näppärämpi. Akussa riittää puhtia liki tuplat entistä pidempään. Valinnainen vara-akku ja lataustelakka mahdollistavat rajattoman toiminta-ajan.

K 55 Pikalakaisin

Kätevä laite pikasiivoukseen, murusten tai pikkuroskien lakaisuun. Helposti puhdistettava harja eläinten karvoille vakiovarusteena.

S 550 Lakaisukone

Kätevä ja kompakti lakaisukone kotikäyttöön.

S 750 Lakaisukone

Kätevä ja kompakti lakaisukone kotikäyttöön on moninkerroin nopeampi kuin harja.

SDP 5000 Uppopumppu

Uppopumppu likaiselle vedelle. Veden siirtoon ja tyhjennyspumpaukseen.

SDP 18000 Uppopumppu

Uppopumppu likaiselle vedelle. Veden siirtoon ja tyhjennyspumppaukseen.

SCP 16000 Uppopumppu

Uppopumppu puhtaalle vedelle. Veden siiirtoon ja tyhjennyspumppaukseen.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *