Kärcher imurit

Pölynimuri - veden- ja pölynimuri - reppuimuri - mattoimuri

Kärcher imurit kestävät kovaakin käyttöä. Valikoimissamme on veden- ja pölynimurit, mattoimurit ja muita ammttikäyttöön soveltuvia imureita. Autamme teitä valitsemaan juuri teille sopiva Kärcher imuri. 

Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus sekä kätevä sähköjohdon ja varusteiden säilytys imurissa. Malliston imurit on erityisesti kehitelty ammattikäyttöön siivouspalveluliikkeille, hotelleille ja liiketilojen siivoukseen. Ensivaikutelma ratkaisee, ja se pätee myös puhtauteen. Monissa kohteissa haasteena on julkisessa käytössä olevien tilojen puhdistaminen päivällä, jolloin on paljon ihmisiä liikkeellä. Silloin tarvitaan nopeaa, tehokasta ja mahdollisimman häiriötöntä ratkaisua. Kärcherin ketterät ja hiljaiset imurit ovat ihanteellisia juuri näihin käyttökohteisiin.

Kokenut imurin käyttäjä tietää, että pelkkä imuteho ei yksin riitä. Kokonaisuus ratkaisee paremmuuden: Imurin rakenne, suodatintekniikka, käyttökytkimet, varusteet, ergonomia ja liikuteltavuus ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia. Kärcherin monipuoliset märkä-kuivaimurit soveltuvat erilaisiin käyttökohteisiin rakennustyömailla, teollisuudessa ja maataloudessa. Kärcherin märkä-kuivaimureissa yhdistyvät tehokkuus, monipuolisuus ja kestävyys. Märkä-kuivaimureilla voidaan vaivattomasti
imuroida märkää likaa, nesteitä, hienopölyä ja karkeita roskia. Imurit soveltuvat kaikenlaisiin käyttökohteisiin ja -ympäristöihin.EB 30/1 Akkukäyttöinen Pikalakaisin

Ammattikäyttöön suunniteltu Lithium-ioni akkukäyttöinen pikalakaisin.

T 7/1 Pölynimuri

Kätevänkokoinen, käyttömukavuudeltaan erinomainen pölynimuri ammattimaiseen käyttöön.

T 12/1 Professional Pölynimuri

Ammattikäyttöön mitoitettu tehokas, varmatoiminen ja ääneltään hiljainen pölynimuri.

T 12/1 eco!efficiency Pölynimuri

T 12/1 eco!efficiency on energiaa säästävä ja ääneltään hiljainen pölynimuri ammattimaiseen käyttöön.

T 15/1 HEPA Pölynimuri

Tehokas ja hyvin varusteltu pölynimuri laitossiivouskäyttöön.

T 9/1 Bp Akkukäyttöinen Pölynimuri

Akkukäyttöinen hybridi-imuri. Akkukäyttöistä hybridi-imuria voidaan käyttää sekä verkkovirralla, että akkujen voimalla. Sen avulla tehokas imurointi onnistuu myös kohteissa, joissa verkkovirtaa ei ole saatavilla tai sähköjohtoja ei haluta käyttää.

NT 27/1 Advanced Veden- ja pölynimuri

NT 27/1 Advanced on monipuolinen ja tehokas kompaktisarjan imuri pienehköjen alueiden siivoukseen.

NT 48/1 Veden- ja pölynimuri

Kestävä, toimiva ja tehokas märkä-kuivaimuri. Kompaktin kokonsa ansiosta soveltuu hyvin esim. siivousliikkeille.

NT 25/1 Ap Veden- ja pölynimuri

Kätevän kokoinen, helposti liikuteltava ammattitason märkä-kuivaimuri rakennus- ja remonttityömaille.

NT 35/1 Ap Veden- ja pölynimuri

Monipuolinen ja tehokas ammattikäyttöön mitoitettu märkä-kuivaimuri 35-litraisella säiliöllä. Varustettu laakasuodattimella ja manuaalisella suodattimen ravistuksella.

NT 35/1 Tact Veden- ja pölynimuri

NT 35/1 Eco on tehokas märkä/kuivaimuri ammattikäyttöön esim. rakennustyömailla, kaupan alalla, ammattisiivouksessa, kiinteistönhoidossa ja maataloudessa.

NT 35/1 Tact Te Veden- ja pölynimuri

Tehokas märkä/kuivaimuri automaattisella suodattimenpuhdistuksella ja työkaluliitännällä.

NT 45/1 Tact Te Veden- ja pölynimuri

Luotettava ja tehokas märkä-kuivaimuri ammattikäyttöön rakennus- ja remonttityömaille. Jatkuva, katkoton imuteho TACT-järjestelmän ansiosta. Liitäntä käsityökalulle orjaimurikäyttöä varten.

NT 65/2 Ap Veden- ja pölynimuri

Tehokas kaksimoottorinen märkä-kuivaimuri ammattikäyttöön. Laakasuodattimen ansiosta maksimaalinen säiliökapasiteetti. Puoliautomaattinen suodattimen ravistus.

NT 65/2 Tact² Veden- ja pölynimuri

Väkivahva märkä-kuivaimuri kahdella moottorilla ja automaattisella TACT-suodattimenpuhdistuksella. Antistaattiset varusteet.

NT 70/3 Me Tc Veden- ja pölynimuri

3-moottorinen märkäkuivaimuri kohteisiin, joissa tarvitaan suurta imutehoa.

NT 75/2 Tact² Me Tc Veden- ja pölynimuri

Väsymätön märkä-kuivaimuri kahdella moottorilla ja 75 litran säiliöllä. Automaattinen suodattimenpuhdistus tuottaa katkottoman imutehon kun imuroitavana on suuret määrät pölyä ja roskaa.

NT 611 Eco K Veden- ja pölynimuri tyhjennyspumpulla

Tyhjennyspumpulla varustettu veden- ja pölynimuri suurehkojen vesimäärien imurointiin. Vesi voidaan siirtää säiliöstä pumppaamalla, mikä mahdollistaa jatkuvan nesteen imuroinnin.

BV 5/1 Bp Akkukäyttöinen Reppuimuri

Akkukäyttöinen imuri mahdollistaa työskentelyn sähkövirran saannista riippumatta. Tämä on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa verkkovirtaa ei ole tai sähköjohdot ovat hankalia.

BV 5/1 Reppuimuri

Reppuimuri helpottaa hankalasti saavutettavien kohteiden tehokasta imurointia. Tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaiset liikennevälineet kuten lentokoneet ja bussit sekä esim. elokuvateatterit. Kevyen reppuimurin ergonominen kantojärjestelmä ja optimaalinen painojakauma takaavat erinomaisen työskentelymukavuuden.

CV 38/2 Mattoimuri

Ammattikäyttöön tarkoitettu, kaksimoottorinen pystymallinen mattoimuri harjaa mattonukan perusteellisesti.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *